Turnurile Locul unde să vă bucuraţi de fiecare zi

Impunătoare prin arhitectură, cele 4 turnuri Fusion Towers deschid o perspectivă grandioasă asupra Iaşului, dezvăluind magnificul Palat al Culturii şi reconfortantul peisaj împădurit din apropiere. Situat în zona de sud a oraşului, pe bulevardul Nicolina 175, complexul este conectat la tot ce înseamnă vibraţia urbană şi dispune de tot ce contează. Fusion Towers este locul în care să vă bucuraţi pe deplin de viaţă, nu doar să locuiţi.

Turnurile

Vedere spre turnurile F2 si F3

Turnurile

Vedere spre turnurile F2 si F3

Turnurile

Turnurile

Turnurile Tot ce contează şi încă ceva în plus

Siguranţă

01

De la fundație la finisaje, totul s-a făcut cu responsabilitate

Materialele de înaltă rezistență, cu certificate de calitate şi monitorizarea riguroasă a fiecărui stadiu de execuție reflectă exigența noastră în materie de design şi siguranță de care vă veți bucura acasă. Aici sunteți în siguranță şi datorită accesului în complexul de locuințe controlat prin videointerfon.

Parcare

02

Parcarea nu mai e o problemă

Oricând vă întoarceți acasă, nu vă faceți griji pentru maşină. Sau pentru bicicletă. Fusion Towers are peste 260 de locuri de parcare subterane şi supraterane, parcări pentru biciclete şi staţie e-charge pentru vehicule electrice, ca să câştigaţi timp pentru lucrurile cu adevărat importante.

Accesibilitate

03

De acasă, oriunde

Totul este uşor accesibil. Fusion Towers este locul de unde să porniți în explorarea oraşului sau a naturii. Bucuraţi-vă de o cafea bună în împrejurimi, descoperiţi energia festivalurilor şi a evenimentelor culturale din inima Iaşului sau îngăduiţi-vă momente de relaxare în pădurea din apropiere. De acasă, totul este aproape, iar stațiile mijloacelor de transport în comun sunt la ieşirea din complex.

Spații comune

04

Eleganță în interior şi la exterior

Atenție pentru detalii, bun-gust încă de la intrare. Cu spaţiile sale largi, luminoase şi primitoare, treptele de marmură, ascensoarele de ultimă generaţie şi spaţiul de joacă pentru copii, Fusion Towers este o îmbinare perfectă între estetic şi funcţional şi locul în care te bucuri să te întorci zi de zi.

Avantaje

05

Educație pentru cei mici

Lângă complexul rezidențial Fusion Towers se afla grădinița “ Prinţesa Anastasia”, cu 150 de locuri, unde copiii dumneavoastră se pot bucura de o experiența educațională de calitate.

Dotări Materiale performante, tehnologii moderne

Betonul

01

Rezistenţă şi durabilitate

Fusion Towers are o structură solidă, construită cu beton de tip C 35/45. Material de înaltă performanţă, betonul folosit este rezistent la compresiune mărită, agresivitate chimică şi atmosferică, fiind inclus în clasa materialelor folosite pentru zone cu risc seismic mare.

Fierul

02

Armături superioare

Structura este consolidată cu oţel de tip BTS 500S, un produs superior prin caracteristicile tehnice, rezistent la tracţiune şi deformaţie, pentru a conferi ansamblului construit un nivel de viabilitate sporit.

Cărămida

03

Izolare premium, sustenabilitate

Zidăria exterioară din cărămidă Porotherm, completată de termosistemul din vată bazaltică de 10 cm, cu un coeficient de conductibilitate termică de 0,036 asigură o izolaţie termică performantă. Compartimentările interioare au proprietăţi termoizolatoare, de etanşeitate şi incombustibilitate prin sistemul YTONG.

Tâmplăria

04

Ferestre cu minim 6 camere

Cu o nuanţă gri antracit ce accentuează arhitectura modernă, tâmplăria exterioară din PVC asigură confort terminc optim, zgomos redus şi nivel sporit de siguranţă prin multiplele camere de etanşare, sticla triplă-izolatoare cu control solar şi LOW-E.

Lifturile

05

Cele mai bune, de la cei mai buni

Rapide, silenţioase, fiabile, eficiente energetic, ascensoarele Schindler îmbină esteticul cu funcţionalitatea şi precizia elveţiană. Reprezentative pentru noua generaţie în materie de tehnologie, cele două lifturi disponibile pe fiecare scară asigură confortul şi siguranţa utilizatorilor zi de zi.

Incălzirea

06

Soluţii economice de încălzire

Sistemul de încălzire individual este asigurat de centrala termică prin condensaţie. Această tehnologie de încălzire modernă oferă randament şi eficienţă ridicată, reducând semnificativ consumul de gaz şi creând totodată acea ambianţă primitoare şi cu adevărat călduroasă în orice perioadă rece.