Confidențialitate Mulţumim pentru interesul acordat proiectului Fusion Towers

Protecția datelor și politica de confidențialitate

Colectăm anumite informații de bază despre dvs. când vizitați site-ul nostru web. Cunoaştem importanța păstrării securităţii acestor date, dar şi necesitatea de a vă informa în legătură cu modul în care le folosim. Ne luăm dreptul de a modifica politica de confidențialitate pentru a reflecta modificările aduse afacerii, site-ului nostru sau legislației privind protecția datelor. Prin urmare, vă recomandăm să consultaţi în mod regulat această politică de confidențialitate pentru a vă asigura că sunteți la curent cu termenii ei. Această declarație de confidențialitate se aplică numai acestui site web; dacă urmați un link din site-ul nostru sau părăsiți site-ul în alt mod, această politică de confidențialitate nu va mai fi aplicabilă. Politica de confidențialitate stabilește (1) cine suntem (2) descrie informațiile pe care le colectăm (3) cum folosim informațiile dvs. (4) cum puteți afla mai multe.

Cine suntem

Suntem S.C. Fusion Towers S.R.L, companie cu sediul în Iaşi, str. Păcurari, nr. 141, având codul unic de indentificare RO39531962 şi număr de înregistrare la Registrul Comerţului J44/1671/2018. Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile pe care le deținem, luaţi legătura cu ofițerul nostru pentru protecția datelor, pe care îl puteți contacta via email: info@fusiontowers.ro.

Informaţiile pe care le colectăm

Noi colectăm informații de la dvs. atunci când utilizați site-ul nostru web. În plus față de datele de bază privind traficul, folosim cookie-uri persistente pentru a avea o perspectivă asupra activității site-ului web. Prin analiza informațiilor statistice anonime, vă putem oferi o experiență îmbunătățită a utilizării site-ului.

Formulare de contact

Colectăm informațiile pe care ni le oferiţi când vă înregistrați în secțiunea "Contactați-ne", atunci când solicitați cereri de actualizare sau anumite informații. Solicităm doar informațiile de care avem nevoie pentru a vă oferi un serviciu, cum ar fi numele dvs., adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail. În cazul în care am avea nevoie de mai multe informații care să ne ajute să ne îmbunătățim serviciile, în plus față de informațiile de bază necesare, vă vom solicita expres acest lucru, iar dumneavoastră aveţi libertatea de a ni le oferi sau nu.

Datele de trafic

Menținem o evidență a datelor de trafic care este înregistrată automat de serverele noastre ISP și pe care o analizăm. Aceasta include adresa dvs. IP, adresa URL pe care ați vizitat-o înainte de a noastră, adresa URL pe care o vizitați după părăsirea site-ului nostru și paginile pe care le accesați pe site-ul nostru. Nu stocăm și nu analizăm aceste date de trafic într-un mod care să permită identificarea dumneavoastră ca

Cum folosim informațiile dvs.

Folosim informațiile dvs. pentru a vă oferi o mai bună experienţă pe site-ul web sau pentru a vă comunica informaţii de interes legate de proiectele noastre. De asemenea, vă putem contacta pentru cercetări de piață (sondaje regulate) sau pentru a ne îmbunătățiți serviciilededicate clienţilor. Ne puteți cere să vă eliminăm din listele de alertă prin e-mail, în scris, adresându-ne ofițerului nostru pentru protecția datelor la adresa de mai sus. Puteți solicita să nu mai primiți e-mailuri utilizând link-urile de dezabonare conținute în e-mailurile de confirmare atunci când vă înregistrați pe site, să solicitați actualizări sau informații despre ofertele noastre.

Când împărtășim datele dvs

Putem oferi accesul la informaţiile dvs unei terţe părţi care ne furnizează servicii sau care procesează informații în numele nostru. Atunci când facem acest lucru, vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că măsurile de securitate ale acestora sunt adecvate pentru a vă proteja informațiile.

Este posibil să vă împărtășim informațiile dvs. cu o altă organizație care achiziționează compania sau bunurile noastre sau cu o altă organizație din care dobândim o companie sau o afacere și în cursul oricăror negocieri anterioare cu această organizație care pot sau nu să ducă la vânzare. Se poate să împărtășim informațiile dvs. cu finanțatorii sau potențialii finanțatori, cum ar fi banca noastră și cu consilierii noștri profesioniști care au nevoie rezonabilă de a le vedea. Se poate să împărtășim informațiile dvs. cu orice companie din grupul nostru, astfel încât să vă poată furniza orice produse și servicii acolo unde le-ați solicitat personal.

Cum păstrăm datele în siguranță

Numai personalul autorizat și contractanții au acces la informațiile dvs. Vom păstra informațiile dvs. securizate, luând măsuri tehnice și organizatorice adecvate împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, distrugerii sau deteriorării accidentale.

Aflați mai multe

Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate sau la informațiile pe care le deținem despre dvs., vă rugăm să contactați ofițerul nostru pentru protecția datelor la adresa de mai sus.

Aceasta este politica de confidențialitate pentru site-ul www.fusiontowers.ro. Citiți-o cu atenție. Ar trebui să utilizați acest site numai dacă sunteți de acord cu utilizarea datelor dvs. în conformitate cu această politică de confidențialitate.