Echipa Profesionalism de la concept la execuţie

Fusion Towers este rezultatul unei echipe de profesionişti în domeniul arhitecturii, design-ului şi construcţiilor. Fiecare etapă a execuţiei a fost analizată, implementată şi monitorizată în mod riguros. Fiecare detaliu a fost agreat în funcţie de măsura în care avea să servească scopului final: de a oferi o nouă experienţă a confortului, eleganţei şi siguranţei urbane.

Dezvoltator

01

Fusion Towers SRL

Fusion Towers SRL este o companie ce se bucură de experienţa unei echipe cu background solid în domeniul construcţiilor, echipă ce şi-a adus aportul la realizarea unor investiţii imobiliare importante. Cu o abordare focusată pe respectul faţă de beneficiarii finali, Fusion Towers SRL a avut în vedere realizarea unui complex rezidenţial remarcabil deopotrivă prin stil şi calitate.

Arhitect

02

Marian Jan Chiriţa

Proiectul Fusion Towers a beneficiat de experienţa şi viziunea unuia dintre cei mai importanţi arhitecţi ai Iaşiului, preocupat să contribuie în mod creativ, dar sustenabil, la configurarea şi reconfigurarea spaţiilor urbane. De-a lungul timpului, Marian Jan Chiriţa a oferit soluţii arhitecturale unice şi distinse, Fusion Towers concretizând una dintre acestea.

Design interior

03

Vlad Tailup

Vlad Tailup se remarcă prin abordarea sofisticată, cu accent pe detalii şi eleganţa interioarelor. Ambianţa creată la Fusion Towers este definită prin frumuseţea paletei cromatice, rafinamentul materialelor şi al decoraţiunilor.


Studio Clou

Echipa de arhitecți a Studio Clou oferă soluţii inteligente de design interior pentru o varietate de proiecte rezidenţiale şi comerciale. Filosofia de design a Studio Clou pune accentul pe simbioza perfectă dintre elementele arhitecturale şi cele de design interior.