Investiția O investiție sigură, într-un proiect care inspiră

Iași, orașul ce cunoaşte creșteri de neoprit. Acesta este momentul unei investiții în orașul din România aflat în pragul celei mai puternice creșteri: 85.000 de noi locuitori în următorii 5 ani, 70.000 de locuitori în zona centrală și semi-centrală, 22.500 de persoane angajate în domenii de înaltă specializare, economie locală cu o creștere de 15% peste media națională.

7% net

01

Randament anual

Randamentul anual obținut din chirii depășește 7% net pentru proprietățile noi din Iași. Conform estimării Global Property Guide, acest randament se va păstra în următorii 5 ani, fiind cel mai bun randament la nivelul României, iar la nivel european fiind depășit doar de randamentul obținut în Irlanda, Muntenegru, Ucraina și Moldova.

81% ROI

02

Profit net în 5 ani

Profitul net estimat pentru o perioadă de 5 ani este de 81%. În Iași, prețul în imobiliare este sub media celorlalte 5 orașe cu populația peste 200.000 de locuitori, în ciuda presiunii demografice. Estimările Coldwell Banker pe următorii ani, arată o evoluție a pieței imobiliare cu o creștere de 81% a profitului net în condiții economice normale.

20% creștere

03

Profit net pe perioada construcției

20% este volumul profitului net pe perioada construcției Fusion Towers. Cu depozite mici și planurile de finanțare flexibile puse la dispoziție de dezvoltator, aveți posibilitatea de a accesa o investiție profitabilă și sigură.